Начало / Новини / Sofia Coaching Group разширява екипа си
Sofia Coaching Group разширява екипа си

Sofia Coaching Group разширява екипа си

1 мин

През 2015г. екипът на Софийската Кочуинг Съпорт Група има възможност да се разшири с няколко допълнителни позиции. Това е шанс за мотивираните, позитивни и запалени по коучинга личности да развият потенциала си и да станат част от организационния екип от доброволци, съобщават от организацията.

Желащите могат да кандидатстват за позиция като изпратят СV, снимка и кратко описание на причините, поради които искат да са част от СКСГ на адреса на Президента на СКСГ, Катрин Прентис ASC (IIC&M): Katrin@coaching-in-bulgaria.com.

Заедно с разширяването на екипа си, Софийската коучинг съпорт група планира амбициозна програма с експертни лектори от различни сфери, както и разнообразни възможности за практикуване на коучинг през новата година.

Общността организира февруарската си среща на 04.02.2015г. в 19ч. Събитието ще е посветено на сугестопедията , а гости ще бъдат специалисти в областта, с които ще се обсъди развитието на скритите потенциали на личността. Акцент на февруарската среща на коучинг групата ще е темата как човек би могъл да стимулира паметта, възприятията и креативността си.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/EO7T

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*