Начало / Новини / Първи стъпки в бизнеса 2 – безплатен семинар по предприемачество в Пловдив
Първи стъпки в бизнеса 2 – безплатен семинар по предприемачество в Пловдив

Първи стъпки в бизнеса 2 – безплатен семинар по предприемачество в Пловдив

2 мин

Какво е „Първи стъпки в бизнеса“?

След успешното пилотно издание през март тази година (2014), хора от практиката отново ще споделят опит със стартиращи млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всички, желаещи да научат за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Лектори ще бъдат успели в своята професионална сфера лица, които чрез практически съвети и споделен личен опит, ще вдъхнат увереност и ще предадат нови знания на всеки начинаещ предприемач. Сред тях ще са икономистът Георги Стоев (Industry Watch) и IT предприемачът Георги Гроздев (VisComp и NET365). Също така ще присъства и създателката на “Vanilla Kitchen” – Ваня Иванова, както и съоснователят на “pLOVEdiv“  Симеон Тодоров. Специално бе поканен и фаворитът от предишното издание на семинара – графичният дизайнер Георги Ангелов (Idit Web), който ще представи най-новия си проект GoGo.bg.

Кога ще се проведе събитието и кой го организира?

„Първи стъпки в бизнеса – 2“ ще се проведе на 29 ноември, от 10:00 до 16:00 часа в Аулата на Технически университет в град Пловдив. Инициатор на събитието е JCI (Международна младежка камара) Plovdiv и то се провежда с подкрепата на AIESEC Пловдив, ABLE (Асоциация на българските лидери и предприемачи), сдружение „Младежки глас“ - Пловдив, Технически университет София – филиал Пловдив  и Център по предприемачество – град Пловдив. Подробности относно програмата на семинара и лекторите ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на JCI Plovdiv.

Първият безплатен семинар „Първи стъпки в бизнеса“

Първият семинар от поредицата „Първи стъпки в бизнеса“ бе проведен на първи март 2014 година в ректората на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. То бе организирано посредством партньорството между младежката организация JCI Plovdiv и студентската AIESEC Пловдив. Събитието бе посетено от около 120 души, които едвам се побраха в препълнената аудитория, и повечето посетители останаха до самия му край. Сред лекторите присъстваха имена като една от звездите на първият сезон на реалити предаването „Къртицата“ по TV7 и създателката на модната марка “Megz“ – Миглена Каканашева; дългогодишният уеб дизайнер, основател на Idit Web и създател на платформи като Impulse.bg, TopModel.bg и Yoo.bg – Георги Ангелов; и изпълнителният директор в издателска къща „Летера“ – Димитър Димитров.

Програмата на "Първи стъпки в бизнеса 2"

pyrvi-stypki-v-biznesa-2-programa

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/Gn57

Повече информация за Петър Дяксов

Петър Дяксов
Бизнес и социален предприемач, мениджър и специалист по дигитален маркетинг. Той е основател и управител на IT фирмата Tendrik, която предлага цялостни решения за бизнеси онлайн. През свободното си време, той активно се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи, като вицепрезидент на JCI Bulgaria. Той също така участва в провеждането и воденето на много обучения и семинари за предприемачество, маркетинг и личностно развитие.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*