Начало / Новини / JCI София организира кариерен форум в подкрепа на студентите
JCI София организира кариерен форум в подкрепа на студентите

JCI София организира кариерен форум в подкрепа на студентите

1 мин

Неправителствената организация JCI София организира кариерен форум в подкрепа на студентите. Форумът (Y)Our Future се организира за втора поредна година в гр. София. Тази година събитието ще се проведе в Ректората на Софийски Университет, зала „Аула“ на 29-ти октомври от 9:00 до 17:30 часа.

Проектът има за цел да помогне на студентите в подготовката им за първите и изключително важни срещи с бъдещите им работодатели. Специалисти в сферата на човешките ресурси от български и международни компании ще прекарат с избрани 100 студенти един ден, в рамките на който под формата на лекции и уъркшопи ще им дадат много ценни съвети за по-добро представяне на интервю, за структурирането на по-атрактивно CV и мотивационно писмо. Ще ги запознаят със съвременните тенденции в бизнеса на различните индустрии. Освен това, всеки студент ще получи и индивидуална CV консултация от HR-специaлист и насоки за по-успешно представяне на интервю. През това време на разположение на желаещите ще бъде и професионален фотограф, който ще подготвя професионални снимки за CV. Събитието ще завърши с кариерно изложение, на което студентите ще имат възможност да се запознаят с компаниите, присъстващи на събитието и кариерните възможности за работа и развитие при тях.

Информация за събитието можете да намерите на фейсбук страницата:
https://www.facebook.com/events/945645772236197/

Безплатна регистрация за форума може да направите на адрес:
http://www.our-future.eu/sofia2016/register/

 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/jci-sof

Повече информация за Теодора Иванова

Теодора Иванова
Адвокат | Медиатор | Лектор | Член на УС на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Завършила магистратура по право в СУ със специализация в университет Еразмус, Ротердам, Холандия I Специализация по предприемачество в Бабсън Колидж, САЩ | Силно вярва в думите на Наполеон Бонапарт, че „Лидерът е търговец на надежда.”.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*