Начало / Новини / ESMT раздава четири стипендии на жени лидери
ESMT раздава четири стипендии на жени лидери

ESMT раздава четири стипендии на жени лидери

1 мин

Европейското училище по мениджмънт и технологии ESMT в Берлин, Германия отпуска четири стипендии в размер на 17 500 евро на жени лидери. Сумата се дава за втори път на дамите, които демонстрират предприемчивост и лидерски потенциал в кариерата си.

Стипендиите са билети за две обучения, които ще подобрят уменията и квалификациите на жените с ръководни позиции - General Management Seminar и Executive Transition Program. ESMT покриват изцяло таксата за първия курс и част от таксата за втората програма, разходите за учебните материали, дейностите с образователна цел и храната в кампуса.

Семинарът General Management Seminar е насочен към мениджъри - бъдещи изпълнителни директори. Обучението се състои от три модула на немски език, всеки от който е с продължителност една седмица и ще се проведе в периода септември – ноември 2014г в Schloss Gracht, в близост до Кьолн.

Executive Transition Program е предназначен за мениджъри, които се стремят към или вече имат по-големи лидерски отговорности. Англоезичният курс ще се провежда от октомври до юни 2015 г. в Берлин, Брюксел и Кьолн. И трите му модула са десетдневни, като всеки ще се води на различно място.

Желаещите да кандидатстват за четирите суми трябва да попълнят онлайн формуляр, да изпратят автобиография и мотивационно писмо. В писмото трябва да посочат кой курс избират и защо трябва да получат стипендията.

Пълният пакет с документи трябва да се изпрати на адрес: womenscholarship@esmt.org до 30 юни 2014 г. Допълнителна информация може да бъде намерена на официалната страница на ESMT.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/TKhg

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*