Начало / Новини / JCI Bulgaria организира най-голямата конференция за иновации в Пловдив
JCI Bulgaria организира най-голямата конференция за иновации в Пловдив

JCI Bulgaria организира най-голямата конференция за иновации в Пловдив

2 мин

JCI Bulgaria (Junior Chamber International) организира най-голямата бизнес конференция за иновации този септември в Пловдив – “Business on the Hills: Develop. Innovate. Market.”. На събитието, което ще се състои от 9-ти до 11-ти в хотел „Империал“, ще присъстват над 250 програмисти, предприемачи, инженери и маркетинг мениджъри от целия свят.

Акцент на 3-дневната конференция ще бъдат 7-те интернационални лектори:

  • Filipe Carrera, International Speaker, Portugal: Networking for personal and professional success
  • Sasha Bezuhanova, HP Bulgaria: Innovations – a step closer to a new world
  • Paolo Ruggeri, OSM International Group: International Business Development and New Markets Expansion
  • Elan Oren, LeanWay and Appforma: Guiding your start-up through dramatic market changes – the story of iMesh
  • George Parvanov, The C-Team: How to build, inspire and motivate a successful team
  • Ismail Haznedar, Business Angel, Turkey: Investment opportunities for StartUps
  • Simon Bucknall, International Speaker, London: The Red Hot Elevator Pitch

Единствено чрез иновациите един бизнес би могъл да се отличи от конкуренцията. За да бъде една фирма успешна в световен мащаб, а дори и на локално ниво, тя трябва да стартира или бъде проводник на нови идеи, трендове, продукти или услуги, които създават нови потребности и ги задоволяват ефективно. Ето защо, темата за иновации е фундаментално заложена в обсъжданите по време на 3-дневната конференция.

Организаторите от JCI Bulgaria не се ограничават само с това. Те обещават и присъствие на предприемачи от над 20 държави, за които главна цел ще е да споделят своя опит с младите хора, работещи неуморно в името на позитивните промени в нашето общество. Те ще имат възможността да се запознаят лично на специално организираните Networking party в петък и официална гала вечеря в събота. Записалите се ще имат възможност да вземат участие и в организираните Treasure Hunt – обиколка на Пловдив и дегустация на вино в Старосел.Treasure Hunt Plovdiv Tour

Конференцията ще се провежда изцяло на английски език, като ще съществува възможност за конферентен превод. Предлагат се 3 различни пакета за желаещите да станат част от събитието. Можете да се възползвате от преференциалните цени до 15.08, а ако регистрирате 2-ма или повече ваши приятели или колеги, ще получите допълнителна отстъпка. На сайта на конференцията - http://nationalconvention.jci.bg/, имате възможност да се запознаете с по-подробна информация за предлаганите пакети и събитието като цяло.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/hills

Повече информация за Петър Дяксов

Петър Дяксов
Бизнес и социален предприемач, мениджър и специалист по дигитален маркетинг. Той е основател и управител на IT фирмата Tendrik, която предлага цялостни решения за бизнеси онлайн. През свободното си време, той активно се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи, като вицепрезидент на JCI Bulgaria. Той също така участва в провеждането и воденето на много обучения и семинари за предприемачество, маркетинг и личностно развитие.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*