Начало / Новини / Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria организират международна конференция за бъдещи лидери
Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria организират международна конференция за бъдещи лидери

Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria организират международна конференция за бъдещи лидери

2 мин

Национална телевизия Bulgaria ON AIR и бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria ще изследват как образованието помага на младите хора да изградят лидерски качества и как компаниите откриват и развиват лидери по време на международна конференция на 11 май в София хотел Балкан.

Събитието е част от поредицата „Образование и бизнес“.Тази година ще се фокусира върху бъдещите лидери.Модеартор ще бъде Дориана Ранкова, журналист Bloomberg TV Bulgaria.Участниците ще търсят отговори на ключови въпроси за цялото общество - кои са лидерите на бъдещето, от които зависи развитието на България, как да ги разпознаем, как да стимулираме потенциала им, кое вдъхновява младите хора да постигат успехи.

Сред лекторите ще бъдат Роберто Патраси (откривател на таланти за ФК „Милан“, през последните няколко години правен съветник на футболната федерация на Италия по закона за спорта за начинаещи), Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Джордж Харос (CEO People Solutions ICAP), Михаил Христов, параолимпиец и трикратен световен шампион, проф. Анатолий Занковский (Руска академия на науките), Любомир Янчев (студент НБУ, предприемач), Александър Христов, пиар експерт, Ангелос Георгиу, мениджър Услуги за търговските вериги, Nielsen, доц. д-р Красимир Недялков, вицепрезидент на ВСУ ‚ Черноризец Храбър“ и др.

В дискусиите ще се включат и представители на образователния сектор, правителството, неправителствени организации, компании, студенти и медии. Конференцията „Образование и бизнес- Бъдещите лидери“ е част от визията на двете телевизии от медийната група приоритетно да подкрепят и инвестират в проекти в областта на образованието - най-важната предпоставка за пълноценен живот.

За подробности и регистрация посетете сайта на събитието

Спонсори и партньори:

Генерален спонсор: Пощенска банка

Генерален партньор: Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“Партньори на събитието са: Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Минно-геоложка камара, Български форум на бизнес лидерите, Патентно ведомство на Република България, ICAP България, Българско дружество за връзки с обществеността, Българска асоциация на ПР агенциите, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска търговско-промишена палата, Италианска търговска камара в България, Френско-българска търговска и индустриална камара, Национално издателство "Аз Буки", образователен портал Академика, “Аз чета“.

 

 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/cQc9

Повече информация за Теменужка Панайотова

Теменужка Панайотова
Член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Бакалавър по "Бизнес администрация и икономика" в Американския Университет в България | Mагистър по "Бизнес анализ" в Warwick Business School | Опит в предприемачество, консултантство и комуникации | Вярва в желанието за промяна и развитие като път към успеха.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*