Начало / Новини / ABLE Mentor влиза във Враца и Благоевград
ABLE Mentor влиза във Враца и Благоевград

ABLE Mentor влиза във Враца и Благоевград

1 мин

ABLE Mentor във Враца и Благоевград

Програмата за развитие на млади лидери ABLE Mentor стартира с нов сезон през февруари в цялата страна, а вече и в два нови града - Враца и БлагоевградABLE Mentor свързва успешни професионалисти с ученици от 10-и и 11-и клас. В продължение на 3 месеца двойката ученик и ментор (екипите са събрани въз основа на общи интереси) работят върху проект от сферата на бизнеса, личностното развитие или социалното предприемачество.

До момента стотици ученици от цялата страна преминаха успешно през програмата, превръщайки се в уверени и целеустремени млади личности. Техните ментори също твърдят, че програмата ги е развила като лидери за краткото време, в което са били част от нея.

Регистрирай се като ментор

Ако желаете да помогнете на един ученик от вашия град да се развие като личност, да повярва в себе си и да тръгне смело по пътя на мечтите си, то вие бихте бил перфектният ментор в програмата ABLE Mentor. За да се включите като ментор, попълнете регистрационната форма и пратете автобиография на съответния град.

Ето ги и актуалните срокове за кандидатстване в програмата:
- 05.02.2016г. за София, Бургас, Варна и Благоевград
- 14.02.2016г. за Казанлък
- 20.02.2016г. за Враца

Ако си млад професионалист и искаш да предадеш своя ценен опит и знания на ученик, включи се сега! Ако искаш да развиеш лидерския си потенциал и да се срещнеш с интересни хора, кандидатствай за ментор!

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/mentor5

Повече информация за Мирослав Джоканов

Мирослав Джоканов
CEO на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) (2012-2013) | Преподавател в Софийския университет (2012-2014) | Мениджър във VMware (2014-2016) | CEO в Shkolo.bg | Предприемач и ментор | Учил в България и САЩ

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*