Начало / Новини / Форум събира българските жени лидери
Форум събира българските жени лидери

Форум събира българските жени лидери

1 мин

Лаборатория за жените лидери

2-ра Лаборатория за Жените Лидери ще се състои на 16.06.2015г. и e отворена към всички, които искат да продължат да израстват, да се вдъхновят от хора със силна енергия, да създадат нови приятелства и да отворят нови възможности за себе си и за другите.

Темата на второто издание е ДА ПРЕДСКАЖЕМ БЪДЕЩЕТО КАТО ГО СЪЗДАДЕМ и по време на  Лабораторията ще осмислим как се променя светът около нас и каква е нашата роля като лидери в този нов свят. Ще чуем лични истории, ще участваме в семинари с професионалисти и ще станем част от създаването на едно по-добро бъдеще за нас и другите.

Кой ще участва

Някои от участниците, които ще имаме възможност да чуем, са Саша Безуханова, Магдалена Малеева, Велислава Попова, Виргиния Захариева, Жюстин Томс, Наталия Благоева, Ева Борисова.

Всеки участник ще може да участва в 3 работилници от общо 18. Работните групи ще се водят от изтъкнати коучове и професионалисти като Гергана Павлова и Пламен Петров, Виргиния Захариева, Емилия Крайнова, Гергана Маркова, Антон Вълков, Евгени Митев, Даниела Димитрова и други.

За повече информация за участниците и програмата, а така също и за закупуване на билети можете да посетите страницата на събитието.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/lab2

Повече информация за Мирослав Джоканов

Мирослав Джоканов
CEO на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) (2012-2013) | Преподавател в Софийския университет (2012-2014) | Мениджър във VMware (2014-2016) | CEO в Shkolo.bg | Предприемач и ментор | Учил в България и САЩ

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*