Начало / Новини / Търсят се млади лидери!
Търсят се млади лидери!

Търсят се млади лидери!

2 мин

Младите лидери на България

Ти си млад и амбициозен? Имаш предприемачески дух и искаш да стартираш свой собствен бизнес? Искаш да бъдеш промяната в България? Тогава програма „Младите лидери на България“ (Bulgarian Young Leaders Program) е точно за теб! Програмата е спонсорирана от Фондация „Америка за България“ и управлявана от Института за международно образование (IIE).

Това е едно невероятно преживяване в САЩ, което 20 от вас ще имат възможността да преживеят. Програмат включва 5-седмично обучение в най-добрите университети по предиприемачество в Ню Йорк, Бостън и Сан Франциско. По време на обучението ще разберете повече за предприемаческата сцена в Съединените щати и ще се запознаете с известни предприемачи и техния начин на мислене (Google, Facebook, Dropbox и др.). Ще разберете как мислят инвеститорите и какво търсят преди да финансират една стартираща компания.

Това е една уникална възможност да развиете предприамческото си мислене и то не къде да е, а в сърцето на Силициевата долина. Ако някога сте се питали как точно се стартира бизнес, ще имате отговор на всички подобни въпроси. Повече информация за Лятната програма за предприемачи (Summer Entrepreneurship Program) може да откриете и в тази и тази статии на Капитал.

За кандидатстване посетете сайта на IIE.

Асоциация на българските лидери и предприемачи

И това не е всичко! Не си мислете, че след като се върнете от Щатите всичко приключва, напротив, то тепърва започва! След завършването на програмата на участниците се дава възможността, да станат част от ABLE – Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs. Мисията на ABLE е да развива лидерската култура и да разпространява предприемаческото мислене в България.

Аз имах късмета да бъда част от тази програма и да се запозная с всички тези млади хора, които искат да видят промяната в България, да бъдат промяната... По време на моето лято в САЩ аз научих не само как да стартирам свой бизнес, аз промених мисленето си. През тези 5 седмици аз създадох приятелства за цял живот и именно с тези млади лидери в ABLE продължаваме да развиваме предприемачеството в страната.

Какво чакаш? Кандидатствай! България търси младите лидери като теб...

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/4Vk2

Повече информация за Мирела Йорданова

Мирела Йорданова
Мирела е член на ABLE, част от екипа на Start It Smart и автор в Entrepreneur.bg | Писането и журналистиката винаги са били нейна страст, а позитивното мислене кредо в живота | Тя е студент по бизнес мениджмънт, мечтател по душа и предприемач по призвание

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*