Начало / Новини / Топ умове в предприемачеството и лидерството гостуват на SEE Growth Summit 2014
Топ умове в предприемачеството и лидерството гостуват на SEE Growth Summit 2014

Топ умове в предприемачеството и лидерството гостуват на SEE Growth Summit 2014

4 мин

Върн Харниш, основател и изпълнителен директор на Gazelles, Джон Мълинс, професор по мениджмънт в London Business School, и Джордж Колризер, професор по лидерство и организационно поведение в Международния институт за управленско развитие в Швейцария, ще са лекторите на „мениджмънт събитието на годината” - SEE Growth Summit 2014.

Събитието ще се проведе на 25 март от 8.30 часа в хотел Шератон Балкан, София. Гостуването на топ умовете в сферата на предприемачеството и лидерството е насочено към предприемачи и собственици, управляващи и изпълнителни директори, мениджъри на управленско ниво: CFO, COO и CMO, мениджмънт и лидерски екипи от различна големина и членове на надзорни съвети и бизнес ментори.

Организаторите от FastTrack Europe обещават на участниците ценни бизнес знания, като сред тях водещи са: как се постига повече с по-малко ресурси, как се поддържа един екип мотивиран и продуктивен, как се открояват движещите бизнеса ключови процеси и как се расте с оптимално управление на паричния поток.

На еднодневното събитие ще се проведат пет лекции, като официалното откриване ще бъде ръководено от Христо Попов, основател и изпълнителен директор на Fast Track Europe. Той ще представи и резултатите от първото Fast Track Management Survey в България.

Първата лекция ще бъде водена от Върн Харниш на тема „Новият стил на управление в мениджмънта и лидерството”. Харниш е основател на организацията на предприемачите Entrepreneurs’ Organization (ЕО). В продължение на 15 години той е председател на предприемаческа лидерска програма „Birthing of Giants” в Масачузетски технологичен институт(MIT), както и на програмата за действащи мениджъри на MIT – „Advanced Business”.

Освен това, той е основател и главен изпълнителен директор на Gazelles – глобална компания за обучение и коучинг, а през последните 30 години се е посветил на обучение на предприемачески екипи. Наричаният „The Growth Guy“ е коментатор в сп. Fortunе, автор на книгата „Mastering the Rockefeller Habits” и съавтор на „The Greatest Business Decisions of All Times” .

Харниш е председател на годишните форуми, посветени на растежа – Growth Summits, в Северна Америка, Австралия, Европа и Латинска Америка. Той продължава да преподава в MIT и основава „Taipan: Making of Asian Giants“ – програма, която той съпредседателства в продължение на 10 години, ръководи и първата делегация от млади предприемачи до континентален Китай.

Харниш ще води още две лекции по-късно през деня на 25 март - „Инструменти за растеж – Хора и Стратегия” и „Инструменти за растеж – Изпълнение” .

"Мениджмънт събитието на годината" ще продължи с лекция на тема „Разгърнете пълния потенциал на вашия екип”, представена от проф. Джордж Колризер. Той е международно признат експерт по лидерство, награждаван автор на бестселъри, консултант, медиен коментатор и мотивационен лектор.

Колризер е професор по лидерство и организационно поведение в Международния институт за управленско развитие (IMD) в Швейцария, където създава и ръководи програма за отлично лидерско представяне (Leadership High Performance – HPL). Колризер е автор на бестселъра „Hostage at The Table: How Leaders Can Overcome Conflict, Influence Others and Raise Performance”  и съавтор на „Care to Dare: Unleashing Astonishing Potential Through Secure Base Leadership” .

С 40-годишния си опит като психолог и преговарящ, Джордж Колризер работи с фирми и организации в целия свят, и е член на консултативния съвет на Института Neuroleadership. Той смята, че неврологията е в основата на отличното лидерско представяне и работата в екип.

„Изграждане на бизнес модели, които могат да растат” е следващата част от програмата на SEE Growth Summit 2014, чийто лектор ще е Джон Мълинс. Той е известен сред членовете на водещите световни общности на предприемачите – YPO, The Indus Entrepreneurs (TiE), and Entrepreneurs’ Organization (EO), както и на бизнес ангелите и акционерните капиталови общности в световен мащаб.

Неговите книги„The New Business Road Test”и „Getting to Plan B“ са признати за настолни разработки по възможности за оценка и бизнес модели. Те, заедно с неговите семинари за YPO , TiE, EO и много други, са превърнали Джон в търсен лектор и преподавател в световен мащаб. В момента той е професор по мениджмънт в London Business School.

За участниците, записали се до 25 февруари на сайта на SEE Growth Summit 2014- http://bg.seegrowthsummit.com/, е предвидена специална отстъпка. 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/lk7e

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*