Начало / Статии / Комуникация / Там където…
Там където…

Там където…

2 мин

18 август- първият дъждовен, софийски ден от известно време насам …  Тъмните облаци доведоха със себе си мрака и поройните капки. Всеки бързаше да се прибере и да бъде посрещнат от топлата домашна атмосфера.

Но на тази дата, в края на работния ден 30 души се бяха запътили към едно друго място. Ролята на дълго чакания уют прие 7-мия етаж на сградата, в която JCI Sofia организираха събитието – "Бизнес срещи на покрива". В останалото време това прекрасно пространство е в ръцете не ITstep.

Мракът успя да измести слънчевите лъчи от небосвода, но  не и от залата на 7-мия етаж. Ако Емо Чолаков трябваше да определи прогнозата на „Бизнес срещи на покрива“ то най-вероятно щеше да каже – „Като погледне човек картата – едни слънца… като палачинки!“. Е да слънчево ни беше. И лъчите идваха от усмивките и позитивизма на хората, дошли на това събитие. 30 стола и 30 различни истории.IMG_7768

А за всяка – само 2 минути. Това е първата част на събитието – Всеки трябва да се представи на стоящия пред него човек в рамките на две минути. На такива места времето лети по-бързо! И определено е една чудесна тренировка за умението на човек да фокусира най-важното за себе си и това, с което се занимава, едва в 120 секунди. Но за да успокоим тези от вас, които вече се съмняват в ползотворността на тези срещи – В момента, в който всеки се е запознал с всеки мероприятието преминава във втора фаза.

А тя е подкрепена с чаша вино, сладки приказки и… сладки. От този момент нататък стрелката на часовника се връща в обичайното си темпо и разговорите продължават оттам, откъдето са били прекъснати.

Във второто поред събитие „Бизнес срещи на покрива“ взеха участие интересни личности.IMG_7845

Беше истинско удоволствие да си част от тази атмосфера, създадена от тепърва развиващи собствен бизнес млади хора, вече наложили името си бизнесмени, дизайнери, програмисти, мечтатели и още много и различни ентусиасти.

Безспорно това е едно от тези събитие, след които си тръгваш изцяло зареден, с усмивка на лице, с куп визитни картички и дори нови приятелства.

Поздраавления за свършената работа, идеята и прекрасната вечер.

П.С : Ан Мороу Линдберг е казала: „ Добрата комуникация е стимулираща като черно кафе - също толкова трудно е да заспите след такава.“
IMG_7933

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/NAaw

Повече информация за Катерина Ценкуловска

Катерина Ценкуловска
Казвам се Катерина Сашева Ценкуловска. Аз съм студентка първи курс, специалност „Връзки с обществеността и реклама“ във Факултета по журналистика и масова комуникация, Софийски универитет „Св. Климент Охридски“. Опитът ми е в сферата на доброволчеството. Интересувам се от всичко, което би подпомогнало развитието ми като личност и професионалист, а в свободното си време се занимавам с фотография и стрелба с лък.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*