Начало / Новини / Стартира лидерска програма за младежи – UTomorrow/ Твоето Утре
Стартира лидерска програма за младежи – UTomorrow/ Твоето Утре

Стартира лидерска програма за младежи – UTomorrow/ Твоето Утре

2 мин

Колко от нас вярват в образованието? В това да усвояваме един, втори чужд език, да учим програмиране, математика, медицина или инженерство с цел да имаме удовлетворяваща, интересна професия. Прекарваме 12 години в училище, а след това поне още 4 в университет, за да усвоим всички нужни ни знания за успешна кариера.

На фона на това, една основна, първа стъпка в личностното ни развитие продължава да не намира място в програмата на всичките 24 срока и минимум 8 семестъра. Стъпката да опознаем себе си.

Да зададем правилните въпроси и да открием какво ни прави различни, какво ценим в живота си, какво ни кара да ставаме сутрин с желание, а очите ни да блестят от вдъхновение и ентусиазъм. Да си представим какво би означавало аз да съм успешен, удовлетворен и горд с живота си. Как да се справяме с различията между нас и всички хора, с които комуникираме и работим. Как да управляваме живота си в постоянно състояние на промяна; как да добавим стойност в ера, в която почти всичко може да бъде свършено по-бързо и по-качествено от машини;

Тази пропаст между хората, техните емоции, очаквания и разбирания за пълноценна работа, и възможностите за професионална реализация в 21 век мотивираха създаването на пространство за младежи на прага на избора си на призвание. Пространство, което да им даде възможност да отговорят на въпросите, които ги вълнуват. Да осъзнаят какво стои зад личната им мотивация; какво целят да постигнат. Да получат практическа подготовка за предизвикателствата, които ги очакват в 21 век.

Защото:

  • светът ще бъде по-добро място, ако хората живеят автентичен, удовлетворяващ, вдъхновен и щастлив живот.
  • лидерството е отношение към живота, което трябва да бъде подхранвано от най-ранна детска възраст и през целия живот; то е особено нужно в годините, когато младите хора израстват.

Първото събитие от програмата ще се проведе в края на май в зала в Софийски Университет.

Програмата е интензивна и се провежда в границите на три пълни дни, през което време се очаква, че участниците напълно ще се посветят на нея и преживяването. Всеки ден е изпълнен с разнообразни дейности, което включва индивидуални и групови занимания, групови дискусии и интерактивни игри.  Повече информация можеш да получиш ето тук.

Твоето Утре е едно събитие подпомагащо младите хора (от 17 до 27 години) да опознаят себе си и да случат най-добрата своя версия; да са щастливи правейки, това, което обичат или обичайки това, което правят благодарение на пълноценната комуникация със себе си. 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/utomorrow

Повече информация за Наталия Благоева

Наталия Благоева
Scaling the impact of people on a mission. МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТАНТ в областта на лидерството, организационната стратегия и култура, управление на многообразието, развитие на таланта, бизнес интуиция и геймификация. 25 ГОДИШЕН МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ СЪС СВЕТОВНИ ВОДЕЩИ ОРГАНИЗАЦИИ | 20 ГОДИНИ ОПИТ В РАЗВИТИЕ И МЕНТОРСТВО НА ЛИДЕРИ И ТАЛАНТИ | ОБРАЗОВАНИЕ: Certified Management Consultant (CMC) | Certified Cultural Transformations Tools (CTT) Consultant with the Barrett Values Centre | Certified Professional in Learning & Performance (CPLP, ATD) | Executive MBA | Основател и Директор на Eudaimonia Solutions | eudaimonia.solutions | natalia@eudaimonia.solutions

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*