Начало / Новини / „Софийски форум за сигурност“ организира курс за млади лидери
„Софийски форум за сигурност“ организира курс за млади лидери

„Софийски форум за сигурност“ организира курс за млади лидери

1 мин

Неправителствената организация "Софийски форум за сигурност" подготвя специален курс за младите лидери с интерес към националната и международната сигурност, дипломацията и доброто управление. Обучението ще се проведе в периода 29 – 31 юли 2014 г. в Представителство на Европейската комисия в България.

Събитието е предназначено за млади хора на възраст между 18 и 32 години и има практическа насоченост. За лектори са поканени специалисти с опит в държавната администрация и европейските институции. Сред тях са д-р Георги Кръстев- специалист в областта на сигурността и преподавател в Академията на МВР, Моника Панайотова, член на Европейския парламент, Елица Златева, част от външния експертен екип към Представителството на Европейската  комисия в България, Ралица Ковачева, журналист, специализиран по европейските въпроси.

Освен тях, своя опит ще споделят и д-р Румен Гюров, доктор по национална сигурност и преподавател в няколко университета, Йордан Божилов, основател и председател на Софийския форум за сигурност, както и Анатолий Пазийски, началник на отдел Дипломатически протокол в МВР.

Желаещите да се включат трябва да изпратят заявка с кратка информация за себе си на edu@sofiaforum.bg, като посочат трите си имена, телефон и електронна поща за контакт. Курсът е безплатен за студенти, а заявки за участие се приемат до 25 юли.

"Софийският форум за сигурност" е организация, чиято основна цел е да създаде платформа за обсъждане на актуални въпроси на международната и националната сигурност. Негова цел е да привлече в дискусиите представители на държавната и местната администрация, на академичните среди, бизнеса и неправителствения сектор.

За повече информация и програмата, посетете сайта на форума.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/zXgo

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*