Начало / Новини / Академия „Иновация в действие“ за втори път с безплатни семинари
Академия „Иновация в действие“ за втори път с безплатни семинари

Академия „Иновация в действие“ за втори път с безплатни семинари

1 мин

За втори път "Солвей Соди" ще инвестира в млади хора и техните умения да развиват устойчиви иновации. Академия “Иновация в действие”, част от инициативата, организира отворени безплатни семинари на тема “Приложими иновации – знание и примери от България”.

Събитията ще се проведат на 19 февруари в София и 20 февруари във Варна и освен вдъхновяващи лектори и интересни теми, то ще предложи и възможности за безплатно участие във втората обучителна част на Академията - Работилниците по иновации през март и април, съобщават организаторите.

Първата обучителна част концентрира върху няколко основни теми, сред които:

  • Какво е иновация (и какво не е)? Защо създаването на иновации е по-лесно, отколкото изглежда?
  • Типове иновации и тяхната приложимост в практиката.
  • Примери от реалната практика. Защо и в България може? Къде е разковничето на добрата идея и успешната реализация?

Семинарът в София ще се проведе в betahaus от 18:00 ч., а лекторите, с които ще бъдат обсъдени горните теми са Спирос Номикос, изп. директор на Солвей Соди, Мениджър на годината за 2014 г., Христо Алексиев, предприемач, основател на Playground Energy и  Владислав Велков, предприемач, с втора награда в Академия “Иновация в действие” и действащ иновативен проект Jobio.me.

В зала Рубин на х-л Димят във Варна също ще гостува Спирос Номикос, както и Магдалена Михалева, продуктов дизайнер, автор на проекта “Детска площадка от рециклирани материали” – първа награда в Академия “Иновация в действие`2012-2013“ и Пламен Борисов, директор “Производство и иновации” в Солвей Соди.

 

Участието в отворените семинари в София и Варна е безплатно, а регистрацията може да се направи чрез www.eventbrite.com. За тези, които не могат да присъстват на събитията в София и Варна, е предвидено онлайн участие след регистрация в страницата на Иновация в действие www.innovationinaction.eu.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/COdv

Повече информация за Теменужка Панайотова

Теменужка Панайотова
Член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Бакалавър по "Бизнес администрация и икономика" в Американския Университет в България | Mагистър по "Бизнес анализ" в Warwick Business School | Опит в предприемачество, консултантство и комуникации | Вярва в желанието за промяна и развитие като път към успеха.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*