Начало / Новини / НМФ организира локални академии за млади лидери
НМФ организира локални академии за млади лидери

НМФ организира локални академии за млади лидери

1 мин

Академия за млади лидери

Вдъхновени от успеха на ежегодната академия за млади лидери Национален младежки форум решиха да мулитплицират проекта посредством локални академии из различни градове на страната.

Локалните академии на НМФ стартираха през март тази година в гр. София и гр. Батак, през април - в Правец, Силистра и Варна, а предстои провеждането им в следните градове: Харманли, Кърджали, Бургас, Карнобат, Видин и Казанлък.

Локални младежки академии 2015 на Национален младежки форум /НМФ/ са обучителни събития в различни общини на страната, имащи за целта да съберат на едно място потенциалните местни младежки лидери, които искат да развиват идеи и концепции, да усъвършенстват знания и умения, и не на последно място: желаят позитивна промяна на средата в региона, в който живеят.

Как да участвам

Право на участие имат младежи на възраст между 15 и 29 години - доброволци, активисти от НПО сектора, младежки работници. Разходите по настаняване, храна и материали на всички участници се поемат от организаторите!

Младежките академии продължават на 7 – 10 МАЙ в следните общини:

Желаещите да участват следва да попълнят онлайн-формулярa за кандидатстване не по-късно от 27 април (понеделник) 2015 г.

Селекцията на участниците ще бъде проведена от организаторите на база попълнената електронна форма за участие (покриване на условията за участие и мотивацията за участие), а одобрените ще бъдат уведомени чрез електронна поща.

За допълнителна информация, моля посетете: www.youthacademy.bg

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/nmf-academy-2015

Повече информация за Мирослав Джоканов

Мирослав Джоканов
CEO на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) (2012-2013) | Преподавател в Софийския университет (2012-2014) | Мениджър във VMware (2014-2016) | CEO в Shkolo.bg | Предприемач и ментор | Учил в България и САЩ

Един коментар

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*