Начало / Новини / Лятно училище по лидерство и самоуправление
Лятно училище по лидерство и самоуправление

Лятно училище по лидерство и самоуправление

1 мин

Съюзът на учениците в България (СУБ) организира лятно училище за ученици лидери. То ще се проведе между 10 и 20 август в почивна база Атия (Черноморец). Академията е първата по рода си възможност ученици от гимназиалните класове да получат комплексни знания и умения за това как да се държат пред публика, да изписват ефективно идеите си, да комуникират с публични институции, да защитават своите и правата на съучениците си, да мислят всеобхватно и да търсят разнообразни решения на различни проблеми.

Лятното училище на СУБ предлага както обучение, така и забава край морските вълни. Но може би най-ценното е достъпът до мрежа от други активни и амбициозни младежи от цяла България. По-конкретно на мероприятието ще присъстват 56 души - по двама от всяка област в страната.

Детайлната програма на лятното училище може да разгледате тук.

Кандидатстването е отворено за ученици на възраст между 14 и 18 години и ще бъде активно до 28 юли. За повече информация посетете сайта на СУБ.

Съюзът на учениците в България е национална представителна ученическа структура, основана през 2013г с цел да въвлече учениците като активен участник във вземането на държавнически решения и по този начин да защити младежките интереси. В допълнение съюзът си поставя за цел и да обедини ученическата общност в страната като създаде активни канали за комуникация между отделните регионални представители. Макар и млада организацията вече е участвала веднъж в дискусиите по изготвянето на нов закон за предучилищното и училищното образование. Също така е организирал редица благотворителни и нетуъркинг събития.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/gCYx

Повече информация за Мирослав Джоканов

Мирослав Джоканов
CEO на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) (2012-2013) | Преподавател в Софийския университет (2012-2014) | Мениджър във VMware (2014-2016) | CEO в Shkolo.bg | Предприемач и ментор | Учил в България и САЩ

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*