Начало / Новини / Лидерство и управление на екипи в екстремни ситуации
Лидерство и управление на екипи в екстремни ситуации

Лидерство и управление на екипи в екстремни ситуации

1 мин

The Business Institute съвместно с фондация „Заслушай се“ организират първата от серия благотворителни бизнес лаборатории под надслов „Вземи знание, дари за кауза“, която ще се проведе на 16 февруари, четвъртък от 18:30 часа в Erato Event Center, гр. София.

Чуващи хора и хора с увреден слух заедно ще трябва да се справят с предизвикателство, ще анализират и споделят опит, инструменти за лидерството и управление на екипи при екстремни ситуации и всичко това в една нетрадиционна лабораторна бизнес среда.

За екипния климат и конфликтите ще говори Елизабет Костадинов-Хубер – бизнес трейнър и коуч в ефективната комуникация, лидерски умения, управление на хора и екипи, междукултурна комуникация. Елизабет е сертифициран коуч и трейнър “Rezonans Communication”. Тя има магистърска степен по икономика от Johannes Kepler Universität, Linz (Aвстрия) със специализация човешки ресурси и експорт мениджмънт.

Всеки участник при регистрация може да опише ситуация или да зададе въпрос по темата за управление на екипи.  Входът на събитието е 20 лева. Регистрацията е безплатна - онлайн на: https://business-lab-extreme.eventbrite.com/ или на място от 18:00 часа.

Събраните средства ще подкрепят каузата на „Заслушай се“ – да премахне бариерите между хората с увреден слух и чуващото общество чрез платформа за видео-жестов превод, говор към текст и среда за самостоятелно управление на субтитри.

 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/6XTm

Повече информация за Теодора Иванова

Теодора Иванова
Адвокат | Медиатор | Лектор | Член на УС на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Завършила магистратура по право в СУ със специализация в университет Еразмус, Ротердам, Холандия I Специализация по предприемачество в Бабсън Колидж, САЩ | Силно вярва в думите на Наполеон Бонапарт, че „Лидерът е търговец на надежда.”.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*