Начало / Новини / Иновациите – инвестиция в бъдещето
Иновациите – инвестиция в бъдещето

Иновациите – инвестиция в бъдещето

1 мин

Иновациите са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. След изданието в София,  предстои отворен семинар на академия „Иновация в действие“ на 26 май, от 18:30 часа в Икономически университет - Варна, зала 128, гр. Варна.  Елате, за да чуете примери и добри практики за приложни иновации по света и у нас.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация на: http://innovationinactioninvarna2016.eventbrite.com 

Наш специален гост ще бъде Сергей Петров, съосновател на революционната система Bee Smart Technologies – интелигентна система за пчелни кошери, които позволяват на пчеларите да имат постоянен контрол и наблюдение над пчелите и да реагират в правилния момент при възникване на проблем.  Bee Smart Technologies е българският финалист на международния конкурс за социални иновации на Chivas Regal – The Venture и един от New Europe 100 Challengers на Google.

За иновации в корпоративна среда ще говорим с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие' и  г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на „Иновация в действие“. Те ще споделят успешни иновативни практики и модели в управлението на процесите и хората от практиката.

Ще разберете повече как и защо да се включите в безплатна академия и състезание „Иновация в действие“ в София, Варна и онлайн.  Ще се срещнете и с участници и победители от миналогодишното издание на инициативата. „Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на технологичните и социални иновации, здравословния живот и безопасността.

За повече информация: www.innovationinaction.eu

 

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/L7aa

Повече информация за Теменужка Панайотова

Теменужка Панайотова
Член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Бакалавър по "Бизнес администрация и икономика" в Американския Университет в България | Mагистър по "Бизнес анализ" в Warwick Business School | Опит в предприемачество, консултантство и комуникации | Вярва в желанието за промяна и развитие като път към успеха.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*