Начало / Новини / Дейвид Смит разкрива тайните на успешния екип на първото издание на „People Management Conference“
Дейвид Смит разкрива тайните на успешния екип на първото издание на „People Management Conference“

Дейвид Смит разкрива тайните на успешния екип на първото издание на „People Management Conference“

2 мин

Британският експерт по управление на екипи Дейвид Смит идва при българската публика на първото издание на конференцията „People Management Conference“. Еднодневното събитие ще се проведе на 27 март 2014г. в Интер Експо Център, София.

Организаторите Web and Events са заложили на придобиване на знания за това как да бъдем основен катализатор на продуктивността на екипа си, да се наемат правилните хора и да бъдат мотивирани за успех.
На събитието са предвидени 5 едночасови лекции:

  • Колко добри сте в подбора на хора?
  • Вътрешнофирмена комуникация от световна класа
  • Лидерството, което води до успех
  • Управление на “Звезди” и “Проблемни деца”
  • Значението на признанието и забавлението в организациите
Дейвид Смит има 34 години опит в управлението на екипи, а последните 15 прекарва във веригата магазини Asda. Asda е пример за банкрутирала компания, която в последствие се превръща в изключително успешен търговец на дребно, а според UK Sunday Times има статут на едно от най-добрите работни места в Обединеното кралство. Дейвид и неговият екип стоят зад много от промените, довели до този успех. Смит е заемал длъжността HR директор в Asda и е бил член на Изпълнителния съвет на компанията в продължение на 10 години.

Днес Дейвид е уважаван автор, лектор и консултант. Също така е канен  често за ментор на много изпълнителни директори, HR директори и мениджъри на високо ниво. Той е и председател на Управителния съвет на Института за изследване на заетостта в Обединеното кралство.

Дейвид изнася лекции, както в  Обединеното кралство, така и на множество международни конференции, на тема “7 принципа за изграждане на успешна фирмена култура”, използвайки казуса на Asda и други международни примери. Той води майсторски класове за тези принципи, както и за значението на ефективното управление, лидерството, необходимо за ефективна промяна, както и за важността на вътрешните комуникации. Дейвид също разглежда темата за лидерството в трудни времена, грижата за клиента и други аспекти от управление на хората в една организация.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/xMJD

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*