Начало / Статии / Лични истории / Бизнесът Ви очаква!
Бизнесът Ви очаква!

Бизнесът Ви очаква!

2 мин

Каква е най-важната задача на професионалните взаимоотношения? Един съвременен гуру на лидерството казва, че „основният бизнес на бизнеса е да градиш връзка с хората и да добавяш стойност за тях“. А какво се случва когато един от клубовете на младежката програма на най-голямата хуманитарна организация в света, Ротари Интернешънъл, покани успешните лица на България на форум, който насърчава бизнеса и съвместната дейност в полза на обществото? БАЛКАН БИЗНЕС ВЕЧЕРИ.

Вече повече от година Ротаракт клуб София-Балкан организира на всеки два месеца срещи в неформална обстановка с доказани лидери от различни професионални сфери и гости от частния бизнес и корпоративния свят с основна цел богатството на опита да бъде споделено между хората с идеи и стремеж за успех. Всяко събитие е уникално, защото предоставя на гостите възможността да чуят истории, които не са известни другаде. В пилотното издание на проекта Йордан Йовчев сподели какви качества са необходими за преследването на цели и какво стои зад  4 олимпийски медала и двукратна световна титла по гимнастика. Саша Безуханова, една от най-успешните дами в българското общество, говори за щастието, най-точния начин за измерване на успеха. За успешното предприемачество на световно ниво разказаха Ивайло Пенчев, а след него и момчетата с 262.5млн.долара повече - създателите на „Телерик“.

След успешните няколко издания и лятната почивка, през есента БАЛКАН БИЗНЕС ВЕЧЕРИ изненада своите приятели на събитието с поредния виден гост – Атанас Райков, който току-що бе избран за генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа. Той разказа за 12-те стъпки към успеха си. След него, организаторите коренно смениха фокуса и поканиха Георги Павлов, който управлява… най-голямата агенция за недвижими имоти – „АДРЕС Недвижими имоти“.

И за да бъдат отново в крак с новостите – последният им гост бе „Мениджър на годината за 2015“ Петър Андронов. Отново обстановката на разговора бе неформална. Този път обаче, типично в стила на Ротаракт клуб София-Балкан, които подхождат към традициите напредничаво, публиката бе специално подбрана във формат „invite-only”. Кой знае какво са предвидили и как ще изненадат своите гости с предстоящото събитие в края на март месец?!

Няколко неща са сигурни:

1. Гостът ще бъде лидер в сферата си;

2. Форматът на събитието ще бъде поднесен по специален начин;

3. Ще се говори за взаимоотношения с хора, отдаденост към живота и най-вече за забавление по пътя към успеха.

Бизнесът ви очаква!

 

Научете повече за историята на успех в следващото събитие: БАЛКАН БИЗНЕС ВЕЧЕРИ, Ротаракт клуб София-Балкан, Ротари Интернешънъл.

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/CdiX

Повече информация за Гергана Диканска

Гергана Диканска
Архитект по образование и практика | Младши партньор в архитектурно студио „Дикански и партньори“ | Социален предприемач по душа | Паст-президент на Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев | Председател на комитет „Служба на общността“ към Дистриктната комисия на Ротаракт Д2482, България | Лидер по призвание | Член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) | Образование: American College in Sofia, УАСГ, Babson College, Florida International University | Вярва, че всяко предизвикателство крие възможност за растеж | Лична мотивация: отговорът на въпроса „Какво би направил, ако знаеш, че няма да се провалиш?“

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*