Начало / Новини / АСЛУ дава пет стипендии за най-добри есета на тема “Значение на личното общуване в дигиталния свят на ХХІ век”
АСЛУ дава пет стипендии за най-добри есета на тема “Значение на личното общуване в дигиталния свят на ХХІ век”

АСЛУ дава пет стипендии за най-добри есета на тема “Значение на личното общуване в дигиталния свят на ХХІ век”

1 мин

Академия за лични и социални умения обявява конкурс за три пълни стипендии по 260 лв и две частични по 130 лв, които покриват таксата за обучение “Харизматичност -тайни на личния чар и магнетизъм”, стартиращ на 26.01.2015г.

Право на участие имат всички младежи от 18 и 28 години, като за кандидатстването трябва да се напише есе на тема  “Значение на личното общуване в дигиталния свят на ХХІ век” и да се решат три произволни загадки от публикуваните в сайта на Академията. Обемът на есето не бива да надвишава две страници на Word, с шрифт ariel, calibri  или times new roman размер 12, междуредово разстояние 1 до 1,5.

Есетата се изпращат на адрес info@alsu.eu заедно с кратка биографична информация (име, години, образование, работа, интереси) до 13.00 ч. на 25.01.2015 г. Резултатите ще се обявят на фирмената страница на АЛСУ във Фейсбук- Харизматичност на 26.01.2015 в 13.00 ч., а отличените есета ще бъдат публикувани в сайта или блога на Академията.

 

ЗА АКАДЕМИЯТА

Академия за лични и социални умения има за цел да помогне на хората да разбират по-добре себе си и околните, да изградят самоувереност и балансирано самочувствие, да се справят добре в различни социални ситуации, да развият способностите си за аналитично наблюдение, да усъвършенстват уменията да се изразяват правилно, ясно и убедително, да представят, рекламират, презентират успешно продукти, каузи и идеи в които вярват.

Стремежът на Академията е да повиши културата на междуличностните взаимодействия и общуването чрез публични семинари, месечни срещи и специални обучения.  

Кратък линк към настоящата публикация: http://ld.rs/BUpq

Повече информация за Мирена Руменова

Мирена Руменова
Журналист с опит в онлайн медии и телевизии | Автор на публикации, филми и репортажи | Завършва бакалавърската си степен по "Журналистика" в СУ | Неуморим търсач на думи, хора и истории.

Отговори

Електронната поща няма да се показва. Задължителните полета са маркирани с *

*